Veličina slova
A- A+
Visoki kontrast
Dyslexic font

Uvjeti korištenja

Dobro došli na službene mrežne stranice Državnog arhiva u Varaždinu (dalje DAVŽ).

Sadržaj mrežne stranice informativnog je karaktera i u vlasništvu je DAVŽ-a.

Mrežne stranice, njihov sadržaj i ova pravna obavijest mogu se povremeno ažurirati ili mijenjati bez prethodne najave.

Redovnim ažuriranjem i kontrolom sadržaja DAVŽ nastoji osigurati točnost podataka na mrežnim stranicama, međutim DAVŽ nije u mogućnosti preuzeti odgovornost u slučaju netočnosti podataka i nepotpunosti mrežne stranice i njenog sadržaja. DAVŽ nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na ovim mrežnim stranicama ili
za eventualne nedostatke u sadržaju.

Autorska prava i korištenje informacija

Na sve materijale i sadržaje na ovim mrežnim stranicama protežu se autorska prava ili drugi oblik zaštite intelektualnog vlasništva sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima.

Pristup i pregled materijala i sadržaja ove mrežne stranice dopušteni su samo u osobne i nekomercijalne svrhe. Bilo kakvo daljnje reproduciranje ili distribucija vizualnog materijala i tekstova sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe dozvoljeni su samo uz prethodnu pismenu suglasnost vlasnika autorskih prava, odnosno DAVŽ-a.

Korištenjem stranice www.dav.hr, prihvaćate ove Uvjete korištenja. Ako ih ne prihvaćate, molimo Vas da ne koristite ovu internetsku stranicu.